Radimo zajedno

U skladu sa sobom do željenih uspjeha.

Je li Vaš život pun izazova? Prihvaćate li ih kao prilike za rast i napredovanje? Što je s okolnostima i sredinom koja Vas okružuje? Vjerovanjima koja čine Vašu osobnost? Razinom Vaše kreativnosti? Željom za samo ispunjenjem? Vode li vas ondje gdje želite biti?

Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća na putu ostvarenja Vaših ciljeva, a spremni ste preuzeti potpunu odgovornost za svoje postupke, unijeti promjene u način razmišljanja, pristup situaciji i metodama rješavanja istih te ste voljni napraviti dogovorene korake kako biste ostvarili harmoniju svih životnih područja, Poslovni i životni coaching je rješenje za Vas.

Kao poslovni i životni trener (Business & Life Coach), pomažem Vam na Vašem profesionalnom i osobnom planu kako biste ostvarili svoj puni potencijal, identificirali izazove, osvijestili i definirali svoje ciljeve, odredili konkretan plan aktivnosti te realizirali iste uz moju profesionalnu pomoć i motivacijsku podršku.

Coachingom obuhvaćam sva životna područja, od tema vezanih za financije i karijeru, pa do onih o emocijama, zdravlju te međuljudskim odnosima. Uslugu coachinga obavljam direktnim kontaktom i putem on-line poveznice individualno i grupno.

Šta drugi kažu